Reviews

Klanten geven ons een

9,2
4.5/5

We werken iedere dag met passie in glas en raamwerk. Daarom zijn we ook zo enorm trots op onze mooie beoordelingen!
Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen.

Deel uw ervaring met ons

Hoe heeft u Glasmeesters ervaren? Deel het met ons en anderen door een review te plaatsen op Google. Log eenvoudig in op uw Gmail en laat uw beoordeling achter.

5/5

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
Jelle
·Appelscha
5/5

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
Jan Derk
·Zuidwolde
5/5

Alles ziet er tip top uit

Zeer aardige en vakkundige heren. Peter en zijn team zijn hier altijd weer welkom. De heren hebben 22 ramen en 5 ventilatieroosters geplaatst, alles ziet er tip top uit en ik kan ze zeer zeker aanraden.
Diederik
·Appelscha
5/5
Peter en zijn collega’s hebben bij ons het glas vervangen en buitenom geschilderd. Het was net in de tijd dat het bloedheet was en er werden verschillende plagen op hun losgelaten zoals een zwerm bijen, een zandstormpje, vliegende mieren, zweefwespen en broedende scholeksters. Ze hebben zich er dapper en vol humor doorheen geslagen en dat wat niet helemaal gelukt was, hersteld. Wij raden iedereen dit stel leuke , professionele schilders aan, die met hun deskundigheid ook een stuk plezier brengen.
Dinie
·Sneek
5/5
Peter en zijn mannen hebben bij ons 14 ramen met HR++ glas geplaatst. Van 14 ramen is het oude glas in lood er uitgehaald en in HR++glas gezet en waar nodig het aangetaste houtwerk vervangen. Het is erg mooi geworden en wij zijn zeer tevreden over het werk. Het nakomen van afspraken is iets wat Peter hoog in het vaandel heeft staan: een verademing met eerdere ervaringen in de bouwwereld!
Marianne
·Haren
5/5

Professionele glaszetting in serre met grote ramen

Prima en eerlijk advies van Peter Balkema gekregen bij het eerste gesprek. We hadden twee ruimtes met verschillende kenmerken (hadden last van geluid (vliegtuigen) en warmteverlies in de woonkamer en warmteverlies op de noorkant van de woning met condensvorming (serre met grote lappen glas). Op aanraden van Peter gekozen voor Climaplus Eclaz One ramen. Geen vocht meer, aanzienlijk minder binnendringend geluid en behaaglijk warm. HELEMAAL TOP!!!
Ronald
·Koarnjum
Meer laden

Beoordeling schrijven

Wij plaatsen uw beoordeling anoniem. Uw achternaam en e-mailadres blijven privé en zijn enkel om spam tegen te gaan.

Deel uw ervaring met ons

Hoe heeft u Glasmeesters ervaren? Deel het met ons en anderen door een review te plaatsen op Google. Log eenvoudig in op uw Gmail en laat uw beoordeling achter.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Scroll naar top
Wij werken door.

Het team van Glasmeesters werkt door. Wel nemen wij de volgende maatregelen in acht om u én ons team te beschermen.

  • we schudden geen handen;
  • we nemen de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht;
  • mocht u griepachtige verschijnselen hebben: dan komen wij niet;
  • bij voorkeur bent u ten tijde van montage niet thuis of in een ander vertrek.

Hartelijke groet,
Team Glasmeesters

Offerte aanvragen.

Vraag via het onderstaande formulier direct een vrijblijvende offerte aan.