Reviews

Klanten geven ons een

9,2
4.6/5

We werken iedere dag met passie in glas en raamwerk. Daarom zijn we ook zo enorm trots op onze mooie beoordelingen!
Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen.

Deel uw ervaring met ons

Hoe heeft u Glasmeesters ervaren? Deel het met ons en anderen door een review te plaatsen op Google. Log eenvoudig in op uw Gmail en laat uw beoordeling achter.

5/5

Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.

Vorige week zijn bij ons 12 ramen vervangen. We zijn super tevreden! Peter en zijn team werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.
Enoch en Betsie
·Groningen
5/5

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
Jelle
·Appelscha
5/5

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
Jan Derk
·Zuidwolde
5/5

Dit bedrijf is een echte aanrader!

Prima bedrijf! Project: vervangen van 124 ramen (14 formaten!) waarvan ongeveer de helft nog enkel glas, door HR++ glas in traditionele houten kruiskozijnen. Peter kwam direct met het goede voorstel. Geen aanpassingen doen aan de kruiskozijnen, dit zou afbreuk doen aan de kozijnen en het uiterlijk van het huis. De klus is naar onze volle tevredenheid door het vakkundig en aangenaam team van Glasmeesters uitgevoerd. Dit bedrijf is een echte aanrader!
Jan
·Vries
5/5

Alles ziet er tip top uit

Zeer aardige en vakkundige heren. Peter en zijn team zijn hier altijd weer welkom. De heren hebben 22 ramen en 5 ventilatieroosters geplaatst, alles ziet er tip top uit en ik kan ze zeer zeker aanraden.
Diederik
·Appelscha
4,8/5

In een dag had mijn gehele woning nieuwe ruiten

Goed! Glasmeesters werkt snel en secuur. In een dag had mijn gehele woning nieuwe ruiten. En ik had geen rotzooi in huis. Zeer tevreden, ook over de communicatie en het meedenken.
Anoniem
·Groningen
Meer laden

Beoordeling schrijven

Wij plaatsen uw beoordeling anoniem. Uw achternaam en e-mailadres blijven privé en zijn enkel om spam tegen te gaan.

Deel uw ervaring met ons

Hoe heeft u Glasmeesters ervaren? Deel het met ons en anderen door een review te plaatsen op Google. Log eenvoudig in op uw Gmail en laat uw beoordeling achter.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Scroll naar top
Wij werken door.

Het team van Glasmeesters werkt door. Wel nemen wij de volgende maatregelen in acht om u én ons team te beschermen.

  • we schudden geen handen;
  • we nemen de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht;
  • mocht u griepachtige verschijnselen hebben: dan komen wij niet;
  • bij voorkeur bent u ten tijde van montage niet thuis of in een ander vertrek.

Hartelijke groet,
Team Glasmeesters