Fraud Blocker Glas in lood isoleren | Glasmeesters - Specialist in glas en lood

Glas in lood isoleren.

Verduurzaam uw woning

Combineer de authentieke uitstraling van glas in lood met de moderne voordelen van isolatieglas. Verduurzaam uw woning door uw glas in lood in dubbel glas te laten plaatsen. Dankzij glas in lood isoleren bespaart u jaarlijks ook nog eens flink op uw stookkosten.

Ontvang direct advies

Wilt u glas in lood laten isoleren en meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

glasmeesters glaszetter groningen glas in lood reparatie · Glaszetter Haren, Glaszetter Zuidlaren, Glaszetter Groningen

Glas in lood in dubbelglas

De kunst van het vervaardigen van glas in lood is al eeuwenoud, en geeft een prachtig effect. Toch is de duurzaamheid van traditioneel glas in lood niet meer van deze tijd. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing.

Glasmeesters plaatst op vakkundige wijze uw glas in lood in dubbel glas of HR++ isolatieglas. Op deze manier behoudt u het effect van glas in lood, geniet u van een warmere woning én bespaart u op uw energiekosten.

Wilt u glas in lood laten in dubbel glas laten plaatsen? Neem contact op voor meer informatie.

glasmeesters glaszetter glas in lood in hr++ glas isolatie 212

Hoe wij uw glas in lood isolatie regelen.

1. Zorgvuldige demontage

Uw glas in lood ramen worden zorgvuldig gedemonteerd uit het kozijn. We plaatsen uiteraard tijdelijk glas om uw raam af te sluiten.

2. Controle en reparatie van delen

Uw glas in lood wordt opnieuw in lood gezet, schoongemaakt en gepatineerd. Eventueel kapotte raamdelen worden vervangen met nieuwe stukken glas. Wij kiezen hierbij zorgvuldig de juiste kleuren.

3. Plaatsing glas in lood tussen HR++ glas

Zodra het glas in lood in topconditie is, wordt het geplaatst tussen HR++ glas bladen.

4. Glas in lood terugplaatsen in kozijn

We plaatsen uw glas in lood terug in het kozijn. We zorgen tevens voor een strakke afwerking. Zo kunt u weer volop genieten van uw glas in lood.

Onze vakkundige mensen zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.
Peter Balkema·Glasmeester
Uw glas in lood specialist

Specialist in glas en lood isolatie en reparatie

Wij onderscheiden ons als glaszetter door onze specialiteit in glas in lood ramen. Als vakmannen staan we voor onze kwaliteit, daar kan een goede service uiteraard niet ontbreken. Zo zorgen we tijdens een project dat u altijd op de hoogte bent, heeft u direct contact en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs.

Klanten geven onze service en kwaliteit een

9,2
4.6/5

Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Al velen gingen u voor. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen. Lees alle recensies op Werkspot.nl.

Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.

Vorige week zijn bij ons 12 ramen vervangen. We zijn super tevreden! Peter en zijn team werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.
5/5
Enoch en Betsie
·Groningen

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
5/5
Jelle
·Appelscha

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
5/5
Jan Derk
·Zuidwolde
Vind het antwoord op uw vraag

Veel gestelde vragen

Door glas in lood te isoleren wordt een gebouw duurzamer. Bij ramen verliest een woning veel warmte. Bij enkelglas is de binnentemperatuur slechts 5 graden bij een buitentemperatuur van 0 graden. Woningen met HR++ glas hebben bij het vriespunt een binnenklimaat van zo’n 17,5 graden. De kosten voor het verduurzamen van de woning zijn vaak relatief hoog, waardoor veel mensen afzien van duurzame maatregelen. Wel heeft de overheid enkele interessante subsidiemaatregelen. Kijk op Rijksoverheid.nl voor meer informatie over subsidiemogelijkheden.

De kosten van het isoleren van glas in lood zijn sterk afhankelijk van de wijze van isoleren en de grootte van het project. Zaken als herstel van glas in lood onderdelen of het repareren van houtrot in kozijnen hebben invloed op de kosten.

We hebben in de afgelopen jaren voor vele klanten glas in lood ruiten mogen isoleren. Neemt u daarom gerust even contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt voor het opmaken van een passende offerte.

Tijdens ons bezoek zoeken wij samen met u naar de meest passende oplossing om uw glas in lood te isoleren en bespreken we al uw wensen.

Na onze afspraak sturen wij u een heldere en vrijblijvende offerte en gaan wij na goedkeuring graag voor u aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Bel ons op
Mail naar
Scroll to Top