Fraud Blocker Glasschade Herstel in Groningen | Snel en Efficiënt - Glasmeesters

Glasschade herstel

Kapotte ruit? Wij herstellen het razendsnel weer als nieuw

Heeft u ruitschade? Of een volledig kapotte ruit? Dat is natuurlijk erg vervelend! Wij zorgen ervoor dat uw glasschade weer volledig wordt hersteld of vervangen met de beste service.

Heeft u een spoedgeval, bijvoorbeeld door inbraak? Dan komen onze glaszetters direct bij u langs om uw ramen af te schermen met tijdelijk noodglas. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een raam op maat voor u besteld en geplaatst. Dit kan al de volgende dag.

Direct en snel advies

Tijdelijk 10% KORTING op glasschade herstel

Wilt u glasschade laten herstellen? Of is er een spoedgeval? Neem direct contact op voor meer informatie.

Glasschade reparatie, snel vervangen

Glasschade herstel is bij Glasmeesters eenvoudig en razendsnel. Wij ontzorgen u graag volledig. Daarom vervangen we niet enkel uw ruiten met de beste kwaliteit glas, maar zorgen we er ook voor dat rommel en scherven worden opgeruimd.

Direct en snel advies

Bent u opzoek naar een glasschade herstel bedrijf in Groningen en omgeving? Neem direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

In 3 stappen schadevrij

1. U doet een aanvraag

Heeft u ruitschade? Wij helpen u graag met uitstekende glasschade herstel. Gaat het om spoed, bijvoorbeeld na een inbraak? Dan komen wij snel bij u op locatie.

2. Opmeting en tijdelijke vervanging

Glas moet in veel gevallen op maat worden gemaakt. Wij meten uw ramen op, en bestellen het glas voor u. Is uw volledige ruit stuk? Dan plaatsen wij direct tijdelijke vervanging in de vorm van noodglas.

3. Glas plaatsen en afwerking

Zodra het glas ontvangen is, komen we het direct bij u zetten. We werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat uw ruit en raamwerk weer als nieuw is.

Onze vakkundige mensen zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.
Peter Balkema·Glasmeester
Goed geregeld bij Glasmeesters

Vakkundig team van glaszetters

Wij onderscheiden ons als glaszetter door onze kwaliteit. Niet alleen in het werk dat wij doen, maar ook in de manier waarop wij voor u klaarstaan. Zo zorgen we tijdens een project dat u altijd op de hoogte bent, heeft u direct contact, en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Klanten geven onze service en kwaliteit een

9,2
4.6/5

Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Al velen gingen u voor. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen. Lees alle recensies op Werkspot.nl.

Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.

Vorige week zijn bij ons 12 ramen vervangen. We zijn super tevreden! Peter en zijn team werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.
5/5
Enoch en Betsie
·Groningen

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
5/5
Jelle
·Appelscha

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
5/5
Jan Derk
·Zuidwolde

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Bel ons op
Mail naar
Scroll naar boven