Fraud Blocker Over Glasmeesters - Glasmeesters
Bij Glasmeesters
gaan we voor het beste

Over Glasmeesters

Direct en snel advies

We geven u graag deskundig advies over de mogelijkheden met glas. Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht.

Met ruim 15 jaar ervaring en een vakkundig team, helpen we dagelijks mensen met het opknappen of vernieuwen van hun raam- en kozijnwerk.

We zijn trots op het vak dat we doen, en daarom profiteert u altijd van de beste kwaliteit. We zorgen tijdens ieder project voor een hoog afwerkingsniveau en fijne service. U ontzorgen op een zo prettig mogelijke en snelle manier is waar we goed in zijn.

Dankzij onze jarenlange connecties met lokale leveranciers, profiteert u van vriendelijke prijzen. Of het nu gaat om glas of materiaal voor raamwerk, bij Glasmeesters bent u verzekerd van een goede prijs tegen uitstekende kwaliteit.

1.

De beste service

Bij Glasmeesters profiteert u van de beste service. We maken graag kennis en geven u advies voor de beste mogelijkheden. Heeft u vragen over glas of raamwerk? Bij ons kunt u altijd terecht.

2.

Meesterlijke kwaliteit

Onze vakmensen werken met oog voor detail, we heten niet voor niets Glasmeesters. Daarom garanderen wij een hoog afwerkingsniveau. Zo bent u ervan verzekerd dat u lang van uw ramen en kozijnen kunt genieten

3.

Razendsnel

Razendsnel genieten van nieuw glas zonder overlast? Bij Glasmeesters werken we snel en efficiënt, zodat u minimaal last heeft van onze werkzaamheden. Plaatsing van HR++ glas kan meestal binnen een dag.

4.

Vriendelijke tarieven

Dankzij onze ervaring en omvang profiteren we van inkoopvoordeel. En u profiteert daar van mee! Door vriendelijke tarieven en offertes met vaste prijs, weet u precies waar u aan toe bent.

Glaszetten doen we met de nieuwste technieken, maar met het gevoel van de ambacht. Het is een bijzonder vak dat je niet zomaar doet. Daarom ben ik ook zo trots op mijn vakmensen en de kwaliteit van ons werk.
Peter Balkema·Glasmeester
Goed geregeld

Glas- en raamwerk is onze passie

Glasmeesters is opgericht in Groningen door Peter Balkema. Met zijn jarenlange ervaring in de bouw en wereld van glaszetters, biedt hij het beste in glas. Zo wordt glaszetten bijna tot meesterwerk verheven.

Peter maakt samen met zijn team vakidioten iedere woning weer als nieuw. Of het nu gaat om herstel, of juist vernieuwing.

Wat zijn uw wensen? Ik geef u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Scroll to Top