Fraud Blocker HR++ Glas plaatsen | Razendsnel en van Top Kwaliteit - Glasmeesters

HR++ Glas plaatsen

Bespaar op energiekosten dankzij HR++ Glas

HR glas is tegenwoordig de nieuwe standaard voor beglazing. En dat is niet voor niets. Met HR++ glas bespaart u namelijk behoorlijk op uw energiekosten. Dankzij de hoge isolatiewaarde houdt uw woning de warmte langer vast.

Als professionele glaszetter in Groningen helpen wij u met HR++ glas plaatsen. Neem contact op voor advies en een vrijblijvende offerte.

glasmeesters glaszetter groningen hr++ glas plaatsen 032

Bespaar op uw energierekening door HR++ glas te laten plaatsen

Wij leveren HR++ dubbelglas en HR+++ driedubbel / Triple glas. Het plaatsen van HR++ isolatieglas helpt u om te besparen op uw energielasten. Dit type glas bestaat uit 2 glasbladen, waarbij een speciale coating is aangebracht met isolerende werking. De ruimte tussen de glasbladen (spouw) is met gas gevuld in plaats van lucht. Het warmteverlies is daardoor veel lager ten opzichte van standaard dubbelglas.

HR++ beglazing isoleert tot vijf maal beter dan enkele beglazing en tot driemaal beter dan normaal dubbelglas! U kunt dus flink besparen op uw energie- en gaskosten.

Direct en snel advies

Bespaar ook op uw energiekosten en laat HR++ glas plaatsen. Neem direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Soort isolatieglas
Gemiddelde besparing
Dubbel glas
€140 per jaar
HR glas
€180 per jaar
HR+ glas
€220 per jaar
HR++ glas
€260 per jaar
HR+++ glas
€280 per jaar

*Bij deze berekening is uitgegaan van een woning met een HR ketel en een gemiddelde woonkamertemperatuur (nacht en overdag) van 18 graden.

Klanten geven onze service en kwaliteit een

9,2
4.6/5

Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Al velen gingen u voor. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen. Lees alle recensies op Werkspot.nl.

Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.

Vorige week zijn bij ons 12 ramen vervangen. We zijn super tevreden! Peter en zijn team werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.
5/5
Enoch en Betsie
·Groningen

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
5/5
Jelle
·Appelscha

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
5/5
Jan Derk
·Zuidwolde
Goed geregeld

Vakkundig team van glaszetters

Wij onderscheiden ons als glaszetter door onze kwaliteit. Niet alleen in het werk dat wij doen, maar ook in de manier waarop wij voor u klaarstaan. Zo zorgen we tijdens een project dat u altijd op de hoogte bent, heeft u direct contact, en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Onze vakkundige mensen zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.
Peter Balkema·Glasmeester

ECLAZ ONE, het beste HR++ glas

Met ECLAZ ONE glas, profiteert u van 10% betere isolatiewaarde ten opzichte van normale HR++ beglazing.

Deze nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas van Saint Gobain haalt maximaal natuurlijk daglicht in huis en geeft een uitzicht op zeer natuurgetrouwe buitenkleuren. 

ECLAZ ONE glas voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om energiezuinigheid en comfort. Dankzij de hoge inval van natuurlijk daglicht, lage reflectie en top thermische isolatie geniet u van gratis zonne-energie.

Tijdelijke actie
Gratis
ECLAZ ONE upgrade

Profiteer van onze tijdelijke upgrade actie. Bij het laten plaatsen van HR++ beglazen, geven we u een gratis upgrade naar glas van ECLAZ ONE. Zo geniet u van 10% betere isolatie voor 0% extra kosten.

Wilt u meer weten over deze actie? Neem direct contact op voor meer informatie of ontvang een vrijblijvende offerte.

Vind het antwoord op uw vraag

Veel gestelde vragen

HR++ glas wordt ook wel hoogrendementsglas genoemd en is isolerend dubbelglas.
HR++ glas bestaat uit twee glasplaten die met een afstandhouder uit elkaar worden gehouden. De tussenruimte wordt gevuld met edelgas voor een extra isolerende werking. Normaal dubbelglas (thermopane) wordt gevuld met lucht.

HR++ glas isoleert maar liefst 2,5 keer beter dan normaal dubbelglas.

De meeste warmte gaat verloren via de ramen. Doordat er een onzichtbare coating is geplaatst (welke zonlicht doorlaat) op één van de glasbladen wordt de warmte van binnen deels weerkaatst.

Zonwerend glas is glas waarbij een coating is aangebracht van fijne ijzerdeeltjes (FE203). De zonnestralen worden door deze deeltjes gedeeltelijk gereflecteerd, waardoor er minder warmte naar binnenkomt. In de winter heeft dit overigens een omgekeerd effect: de warmte in uw woning wordt naar binnen gereflecteerd, waardoor u meer warmte behoudt.

Bij ramen verliest een woning veel warmte. Bij enkelglas is de binnentemperatuur slechts 5 graden bij een buitentemperatuur van 0 graden. Woningen met HR++ glas hebben bij het vriespunt een binnenklimaat van zo’n 17,5 graden. De kosten voor het verduurzamen van de woning zijn vaak relatief hoog, waardoor veel mensen afzien van duurzame maatregelen. Wel heeft de overheid enkele interessante subsidiemaatregelen. Kijk op Rijksoverheid.nl voor meer informatie over subsidiemogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Bel ons op
Mail naar
Scroll to Top