Fraud Blocker Glas in Lood Reparatie & Herstel | Vakmanschap van Glasmeesters

Glas in lood reparatie & herstel.

Uw glas in lood weer als nieuw

Heeft u glas en lood ruiten met schade? Wij herstellen het vakkundig en snel weer in originele staat. Als specialist in glas in lood repareren wij uw glas in lood met hoogwaardige materialen. Ook eventuele schade aan kozijnen, zoals houtrot kunnen we direct voor u herstellen.

Ontvang direct advies

Wilt u glas in lood laten repareren? Neem contact op voor meer informatie.

glasmeesters glaszetter groningen glas in lood reparatie · Glaszetter Haren, Glaszetter Zuidlaren, Glaszetter Groningen

Glas in lood laten repareren

De kunst van het vervaardigen van glas in lood is al eeuwenoud en geeft een prachtig effect in uw woning. Oud glas in lood is echter fragiel en kan snel beschadigen. Glasmeesters herstelt uw glas in lood weer in originele staat. Dit doen we met vakmanschap en oog voor detail. Wilt u ook direct uw glas in lood verduurzamen? Wij adviseren om het glas in lood in dubbel glas of HR++ glas plaatsen.

Wilt u meer weten over glas in lood reparatie? Neem contact op voor meer informatie.

glasmeesters glaszetter glas in lood in hr++ glas isolatie 212

Hoe wij uw glas in lood repareren.

1. Zorgvuldige demontage

Uw oude glas in lood ramen worden zorgvuldig gedemonteerd uit het kozijn. We plaatsen uiteraard tijdelijk glas om uw raam weer af te sluiten.

2. Controle en reparatie van delen

Uw glas in lood wordt opnieuw in lood gezet, schoongemaakt en gepatineerd. Eventueel kapotte raamdelen worden vervangen met nieuwe stukken glas. Wij kiezen hierbij zorgvuldig de juiste kleuren.

3. Eventueel herstel van kozijn en houtrot

Schade aan uw kozijn of last van houtrot? Dan kunnen we dit direct en vakkundig voor u repareren.

4. Glas in lood terugplaatsen in kozijn

We plaatsen uw glas in lood terug in het kozijn. We zorgen tevens voor een strakke afwerking. Zo kunt u weer volop genieten van uw glas in lood.

Onze vakkundige mensen zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.
Peter Balkema·Glasmeester
Uw glas in lood specialist

Specialist in glas en lood reparatie en herstel

Wij onderscheiden ons als glaszetter door onze specialiteit in glas in lood. Met vakmanschap en oog voor detail weten we een hoog afwerkingsniveau te halen. Ook goede service mag uiteraard niet ontbreken. Daarom zorgen we dat u altijd op de hoogte bent, heeft u direct contact en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs.

Klanten geven onze service en kwaliteit een

9,2
4.6/5

Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Al velen gingen u voor. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen. Lees alle recensies op Werkspot.nl.

Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.

Vorige week zijn bij ons 12 ramen vervangen. We zijn super tevreden! Peter en zijn team werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.
5/5
Enoch en Betsie
·Groningen

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
5/5
Jelle
·Appelscha

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
5/5
Jan Derk
·Zuidwolde

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Bel ons op
Mail naar
Scroll naar boven