Fraud Blocker Ventilatieroosters plaatsen - Glasmeesters

Ventilatieroosters plaatsen

Ventilatieroosters laten plaatsen in bestaande en nieuwe woningen

Ventilatieroosters zorgen voor een betere en gezondere leefomgeving in uw woning. Ventileren is dan ook belangrijk. Door ventilatieroosters te laten plaatsen bevordert u de luchtcirculatie van frisse lucht in uw woning.

Wij plaatsen ventilatieroosters in bestaande woningen, maar ook nieuwbouw. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op.

Direct en snel advies

Tijdelijk 10% KORTING op glasschade herstel

Ventilatieroosters laten plaatsen? Neem direct contact op voor meer informatie.

Verbeter de lucht doorstroom

Met ventilatieroosters verbetert u de lucht doorstroom in uw woning.

Beter voor uw gezondheid

De circulatie van frisse lucht is beter voor uw gezondheid.

Top kwaliteit roosters van Duco

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen die lang mee gaan.

Ventilatieroosters voor nieuwbouw en bestaande bouw

Een ventilatierooster op een raam is een uitstekend middel om een ruimte fris te houden. Niet alleen kunnen ventilatieroosters bij een nieuwbouw worden toegepast, maar ze kunnen ook in een bestaande bouw worden ingewerkt. Wilt u uw oude glazen vervangen voor bijvoorbeeld HR++ glas? Dan is dit een perfect moment om tevens ventilatieroosters te plaatsen. Dit kan in veel verschillende ruimtes wenselijk zijn, denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, keuken of uw badkamer.

Ventilatieroosters van Duco

Wij werken met top kwaliteit producten. Daarom werken wij voornamelijk met ventilatieroosters van Duco. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur.

Direct en snel advies

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Goed geregeld

Vakkundig team van glaszetters

Wij onderscheiden ons als glaszetter door onze kwaliteit. Niet alleen in het werk dat wij doen, maar ook in de manier waarop wij voor u klaarstaan. Zo zorgen we tijdens een project dat u altijd op de hoogte bent, heeft u direct contact, en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Onze vakkundige mensen zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.
Peter Balkema·Glasmeester

Klanten geven onze service en kwaliteit een

9,2
4.6/5

Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Al velen gingen u voor. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen. Lees alle recensies op Werkspot.nl.

Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.

Vorige week zijn bij ons 12 ramen vervangen. We zijn super tevreden! Peter en zijn team werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Wij zullen deze glasmeesters zeker aanraden bij anderen.
5/5
Enoch en Betsie
·Groningen

Alles snel geregeld, zowel het inmeten als het plaatsen van het glas.

Wij hebben goede ervaringen met Glasmeesters. Peter Balkema heeft bij ons het oude dubbelglas van 11 ramen vervangen door HR++ glas. Alles snel geregeld, zowel het inmeten als ook het plaatsen van het glas. Peter is plezierig in de omgang en komt zijn afspraken na. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt ook netjes weer opgeruimd.
5/5
Jelle
·Appelscha

Uitvoering ging soepel, met een goed resultaat

Heel prettig, snelle afspraak. Communicatie prima, er werd goed meegedacht bij het opnemen van de klus. Uitvoering ging soepel er werd hard gewerkt met een goed resultaat. Ook onverwachte houtrot werd direct aangepakt.
5/5
Jan Derk
·Zuidwolde

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Bel ons op
Mail naar
Scroll naar boven