Ventilatieroosters plaatsen

Ventilatieroosters laten plaatsen in bestaande en nieuwe woningen

Ventilatieroosters zorgen voor een betere en gezondere leefomgeving in uw woning. Ventileren is dan ook belangrijk. Door ventilatieroosters te laten plaatsen bevordert u de luchtcirculatie van frisse lucht in uw ruimtes.

Wij plaatsen ventilatieroosters in bestaande woningen, maar ook nieuwbouw. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op.

Direct en snel advies

Tijdelijk 10% KORTING op glasschade herstel

Wilt u kozijnen laten vervangen? Neem direct contact op voor meer informatie.

Verbeter de lucht doorstroom

Met ventilatieroosters verbeterd u de lucht doorstroom in uw woning.

Beter voor uw gezondheid

De circulatie van frisse lucht is beter voor uw gezondheid.

Top kwaliteit roosters van Duco

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen, die lang mee gaan.

Ventilatieroosters voor nieuwbouw en bestaande bouw

Een ventilatierooster op een raam is een uitstekend middel om een ruimte fris te houden. Niet alleen kunnen ventilatieroosters bij een nieuwbouw worden toegepast, maar ze kunnen ook in een bestaande bouw worden ingewerkt. Wilt u uw oude glazen vervangen voor bijvoorbeeld HR++ glas? Dan is dit een perfect moment om tevens ventilatieroosters te plaatsen. Dit kan is veel verschillende ruimtes wenselijk zijn, denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, keuken of uw badkamer.

Ventilatieroosters van Duco

Wij werken met top kwaliteit producten. Daarom werken wij voornamelijk met ventilatieroosters van Duco. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur.

Direct en snel advies

Neem direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Goed geregeld

Vakkundig team van glaszetters

Wij onderscheiden ons als glaszetter door onze kwaliteit. Niet alleen in het werk dat wij doen, maar ook in de manier waarop wij voor u klaarstaan. Zo zorgen we tijdens een project dat u altijd op de hoogte bent, heeft u direct contact, en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Onze vakkundige mensen zorgen voor een hoog afwerkingsniveau.
Peter Balkema·Glasmeester
Klanten geven ons een
9,2
4.5/5
4.5/5

Wij gaan ieder project
voor het beste.

Profiteer net als onze tevreden klanten van de kwaliteit en service die wij leveren. Al velen gingen u voor. Lees hier een aantal recensies die wij hebben mogen ontvangen. Bekijk alle recensies op Werkspot.nl

Peter en zijn collega’s hebben bij ons het glas vervangen en buitenom geschilderd. Het was net in de tijd dat het bloedheet was en er werden verschillende plagen op hun losgelaten zoals een zwerm bijen, een zandstormpje, vliegende mieren, zweefwespen en broedende scholeksters. Ze hebben zich er dapper en vol humor doorheen geslagen en dat wat niet helemaal gelukt was, hersteld. Wij raden iedereen dit stel leuke , professionele schilders aan, die met hun deskundigheid ook een stuk plezier brengen.
5/5
Dinie
·Sneek
Peter en zijn mannen hebben bij ons 14 ramen met HR++ glas geplaatst. Van 14 ramen is het oude glas in lood er uitgehaald en in HR++glas gezet en waar nodig het aangetaste houtwerk vervangen. Het is erg mooi geworden en wij zijn zeer tevreden over het werk. Het nakomen van afspraken is iets wat Peter hoog in het vaandel heeft staan: een verademing met eerdere ervaringen in de bouwwereld!
5/5
Marianne
·Haren

Professionele glaszetting in serre met grote ramen

Prima en eerlijk advies van Peter Balkema gekregen bij het eerste gesprek. We hadden twee ruimtes met verschillende kenmerken (hadden last van geluid (vliegtuigen) en warmteverlies in de woonkamer en warmteverlies op de noorkant van de woning met condensvorming (serre met grote lappen glas). Op aanraden van Peter gekozen voor Climaplus Eclaz One ramen. Geen vocht meer, aanzienlijk minder binnendringend geluid en behaaglijk warm. HELEMAAL TOP!!!
5/5
Ronald
·Koarnjum

Hr++ glas voor een 2 onder één kap woning

Goede ervaring met Glas-meesters! Bereikbaar, snel en net werk. Zeer tevreden en wij zullen glas-meesters zeker aanraden.
5/5
Larissa
·Assen

9 ruiten plaatsen in woning

Snelle reactie van Peter Balkema. Rustig en aangenaam persoon. Alles top geregeld! Van begin tot het eind. Geweldige samenwerking met de andere heren en alles keurig achtergelaten.Ik raad Glas-meesters iedereen aan! Dikke 👍
5/5
Marjo
·Leeuwarden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Scroll naar top
Wij werken door.

Het team van Glasmeesters werkt door. Wel nemen wij de volgende maatregelen in acht om u én ons team te beschermen.

  • we schudden geen handen;
  • we nemen de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht;
  • mocht u griepachtige verschijnselen hebben: dan komen wij niet;
  • bij voorkeur bent u ten tijde van montage niet thuis of in een ander vertrek.

Hartelijke groet,
Team Glasmeesters

Offerte aanvragen.

Vraag via het onderstaande formulier direct een vrijblijvende offerte aan.